Μπ. Κοιλιάρης «Τα χωριά διψούν για πολιτισμό και ψυχαγωγία»

Πρωτιά για Συμιριώτη στον 1ο Ημιμαραθώνιο στον Τσεσμέ

Ακόμα μία δικογραφία για κακομεταχείριση ζώου

Ημιτελές το αντιπλημμυρικό στο ρέμα Σκύλας . Φοβούνται οι περίοικοι

Κλικ και κόλλησες. Με ενα "κλικ" ολος ο πολίτης στον υπολογιστη σου 

 
 
Θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά newsletter του «πολίτη»; Κάντε κλικ εδώ

Με αέρα... φαρμάκου

Η Ένωση Μαστιχοπαραγωγων βάζει πλώρη για τις φαρμακοβιομηχανίες έχοντας στις αποσκευές της τις θετικές μελέτες της μαστίχας και τις δεκάδες κλινικές έρευνες. Παρουσια Γιωργου Σταθακη η επισημη ανακοινωση. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.

ΤΕΛΟΣ στα χρήματα για τη σίτιση των μεταναστών

Μπλόκο στη σίτιση των μεταναστών βάζει απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου του Κράτους, που κρίνει παράνομη τη διάταξη στο νόμο για την ανθρωπιστική κρίση που επέτρεπε ως προχθές την κάλυψη της δαπάνης σίτισης τους από τον κρατικό προϋπολογισμό. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Υπό εξέταση οι πιστωτικές κάρτες

Συλλογικά θα αποφασίσουν οι ιδιώτες γιατροί της Χίου αν θα να πληρώνονται με πιστωτικές κάρτες. Ο Ιατρικός Σύλλογος Χίου δεν έχει ασχοληθεί ακόμη με το θέμα, όπως μας πληροφορεί ο πρόεδρος του, Θανάσης Καρτάλης. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
2 βραβεία για το OZ Coctail Bar

Δύο βραβεία κατέκτησε το Oz Coctail Bar στο διαγωνισμό Angostura Global Cocktail Challenge 2016, που πραγματοποιήθηκε στο μπαρ 48 Urban Garden στην Αθήνα. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Ναι στο δάνειο, ζητούμενο ο σχεδιασμός

Ομόφωνη απόφαση της οικονομικής επιτροπής για αγορά της ΒΙ.ΑΛ. μέσω δανείου την ώρα που ο ΟΗΕ ακόμα σχεδιάζει επί χάρτου. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
 
 

 

 


 
"ΠΟΛΙΤΗΣ" - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΧΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΤΗΛ: 22710-81314, 81315 - FAX: 22710-81316 - EMAIL: polnews@politis-chios.gr
Σχεδιασμός & Φιλοξενία:
Χίος - Chios - Chiosnet