Καλλιεργούσε χασισόδεντρα στην Ελίντα.

Στη Βουλή οι θιγόμενοι από το Γενικό Πολεοδομικό σχέδιο της Χίου

Ακριβό εμπόρευμα η Υγεία στην Αμανή. Ανακοίνωση της ΤΕ ΧΙΟΥ του ΚΚΕ

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων αλιείας για πελαγικά ψάρια

Κλικ και κόλλησες. Μπείτε στο www.politischios.gr 

 
 
Θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά newsletter του «πολίτη»; Κάντε κλικ εδώ

Η καλοκαιρινή βροχή έπληξε το μαστίχι

Σημαντικές ζημιές σε Νεχωρι, Καλλιμασια, Νενητα, Καταρρακτη, Βουνο, Πατρικα και Αγιο Γεώργιο Συκούση. Στη χειρότερη εποχή για τη μαστίχα ήρθε η νεροποντή που έπληξε την κεντρική και νότια Χίο το πρωί της Πέμπτης προξενώντας σοβαρές ζημιές στα χωριά του νοτιοανατολικού τμήματος της Χίου. Αναλυτικά το θέμα στον politis digiral.

Αντί για την επιχορήγηση, πληρώνουν ιδιώτη

Ενώ το υπουργείο Αγρ. Αναπτυξης επιδοτεί την δημιουργία και λειτουργία καταφυγίων για αδέσποτα ο δήμος Χίου προτίμησε να μην κάνει αίτηση για το πρόγραμμα. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Δύο απόψεις για τον τουρισμό

ΕΛΕΥΘ. ΚΑΤΑΡΕΛΟΣ. Στρατηγικη αναπτυξη τουρισμου: Ανάγκη για Ολοκληρωμένο Επιχειρηματικό Σχέδιο ΔΗΜ. ΠΑΠΠΑΣ. Η επέκταση του αεροδρομίου δεν είναι δεδομένη… Αναλυτικά τα άρθρα στον politis digital.
Γύρισαν πλάτη στην απογράφη

Η δημοτική κοινωφελής εταιρία Δήμου Οινουσσών, η Διαχείριση απορριμμάτων Νοτίου Χίου (ΔΙ.Α.ΝΟ.Χ.) Α.Ε. και η Μονομετοχική Αξιοποίησης Ακινήτων Δήμου Χίου Α.Ε. είναι ανάμεσα στις 133 δημοτικές εταιρείες και αναπτυξιακές εταιρείες που δεν έχουν ακόμη απογραφεί. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Ο Χίος ήρθε στη... Χίο

Το όνομα του Χίος. Ο τόπος καταγωγής του, οι ΗΠΑ. Ο 11χρονος Όουεν Χίος Πέρι βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ με τους γονείς του στο νησί μας από το οποίο έχει πάρει και το δεύτερο όνομα του. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
 
 

 

 


 
"ΠΟΛΙΤΗΣ" - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΧΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΤΗΛ: 22710-81314, 81315 - FAX: 22710-81316 - EMAIL: polnews@politis-chios.gr
Σχεδιασμός & Φιλοξενία:
Χίος - Chios - Chiosnet