Άμεσες διορθωτικές κινήσεις για να σωθεί η οικονομική αυτοτέλεια του Δήμου

Πανστρατιά και ετοιμότητα για το ρουκετοπόλεμο

Μυήθηκαν στην παράδοση και στη βαφή των αυγών του Πάσχα τα παιδιά

Κλικ και κόλλησες. Μπείτε στο www.politischios.gr 

 
 
Θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά newsletter του «πολίτη»; Κάντε κλικ εδώ

Αποδυναμώνει τη φωνή των χωριών η πρόσφατη απογραφή

Η διαρκής συρρίκνωση του πληθυσμού της υπαίθρου του νησιού έχει αλυσιδωτές συνέπειες στην εκπροσώπηση τους στο αντιπροσωπευτικότερο θεσμικό όργανο του τόπου. Με μια έδρα λιγότερη θα εκπροσωπούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο Μαστιχοχώρια, Ιωνία και Αμανή, τις οποίες επωφελούνται ο Άγιος Μηνάς και η Δημοτική Ενότητα Χίου. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.

Generation «Π»

Δέχεται κριτική ότι ανακυκλώνει τα ίδια φθαρμένα πρόσωπα. Ο Πολ. Λαμπρινούδης την αποτινάζει με την παρουσίαση των νέων ηλικιακά μελών του συνδυασμού του. Είναι η generation «Πολύδωρος», παιδιά που δηλώνουν ότι τα προσελκύει στην Αυτοδιοίκηση η εμπειρία του δημάρχου και το μέχρι στιγμής έργο του. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Εκτοξεύει το νησί η ρουκέτα

Ο αντιδήμαρχος Ομηρούπολης θεωρεί ότι έπιασαν τόπο οι διαμαρτυρίες του και την ύστατη ώρα καλύφθηκαν τα κενά στα μέτρα ασφαλείας για το ρουκετοπόλεμο. Η διεξαγωγή του εθίμου και φέτος μαγνητίζει επισκέπτες από το εσωτερικό της χώρας και την Τουρκία, αδυνατούμε όμως να επεκτείνουμε την πασχαλινή τουριστική σεζόν. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Πότε πια αυτή η Ανάσταση;

Μοιάζει ατέλειωτος αυτός ο Γολγοθάς και μόνο η προσμονή της Ανάστασης τον κάνει να υποφέρεται. Το ερώτημα πότε πια ο ερχομός της Ανάστασης έχει την απάντηση του. Όταν πειστούμε εμείς ότι την μπορούμε. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Κατσίκι από τον τόπο σου….Άντεξαν την πίεση των αλυσίδων τα τοπικά κρεοπωλεία

Καθηλωμένες στα περσινά επίπεδα είναι οι τιμές στα κρεοπωλεία, τα οποία, πέρα από την κρίση, αυτές τις μέρες βάλλονται κι από τις προσφορές σε αμνοερίφια των μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
 
 

 

 


 
"ΠΟΛΙΤΗΣ" - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΧΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΤΗΛ: 22710-81314, 81315 - FAX: 22710-81316 - EMAIL: polnews@politis-chios.gr
Σχεδιασμός & Φιλοξενία:
Χίος - Chios - Chiosnet