Θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά newsletter του «πολίτη»; Κάντε κλικ εδώ

Δώρο... άδωρο;

Χρήματα που ούτος η άλλως θα δίνονταν στην Ε.Μ.Χ. αποτελούν οι εξαγγελίες Αποστόλου για την επιχορήγηση της ένωσης με το ποσό του 1 εκ. ευρώ, δήλωσε στο δημοτικό συμβούλιο ο Γ. Τούμπος. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.

Στοιχεία σοκ για τη μείωση της παραγωγής μαστίχας

Σοκαριστικά στοιχεία που δημιουργούν εύλογα ανησυχία για το μέλλον της καλλιέργειας σχίνων σε οικισμούς όπως η Βέσσα, η Ελάτα και το Λιθί παρουσίασε ο πρόεδρος της Ε.Μ.Χ. Γ. Τούμπος κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου το απόγευμα της Τετάρτης. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
3 χωριά στην εντατική

Με εγκατάλειψη αν δεν ληφθουν άμεσα μέτρα στήριξης των παραγωγών κινδυνεύουν ΕΛΑΤΑ, ΒΕΣΣΑ ΚΑΙ ΛΙΘΙ. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Η ανακύκλωση πέτυχε στα πανηγύρια!

Σαρώνουν τα χιώτικα πανηγύρια οι υπάλληλοι της υπηρεσίας καθαριότητας αναζητώντας ανακυκλώσιμα υλικά αποκομίζοντας μεγάλες ποσότητες προς όφελος του δήμου. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Ορατός ο κίνδυνος της οριστικής απώλειας της δωρεάς “Νιάρχου” προς το “Σκυλίτσει

Μηταρακης και Κελλας καταλογίζουν ευθύνες στην διοίκηση του νοσοκομείου για τις καθυστερήσεις που υπάρχουν. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
 
 

 

 


 
"ΠΟΛΙΤΗΣ" - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΧΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΤΗΛ: 22710-81314, 81315 - FAX: 22710-81316 - EMAIL: polnews@politis-chios.gr
Σχεδιασμός & Φιλοξενία:
Χίος - Chios - Chiosnet