Έσβησε ένα υπόδειγμα Ανθρώπου. Έφυγε ο Σταμάτης Μανές

Βάση νομιμότητα της διαδικασίας ο ΣΥΡΙΖΑ υπερθεματίζει της επένδυσης Κολακη

Όνειρο η εύρεση ιδ. Κεφ. ύψους 6 εκ. € για την την αναπαλαίωση ΡΕΞ

Κλικ και κολησες. Με ενα "κλικ" όλος ο πολίτης στον υπολογιστή σου 

 
 
Θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά newsletter του «πολίτη»; Κάντε κλικ εδώ

Ένα βήμα μπροστά

Το πρώτο μεγάλο αναπτυξιακό βήμα μετά από χρόνια, επιχειρείται από το Επιμελητήριο Χίου, που σε συνεργασία με τον Δήμο προχωρούν στην ανάθεση μελέτης για τη δημιουργία Βιοτεχνικού Πάρκου στη Χίο. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.

Ιπτάμενη… περγοτέντα

Ζημίες στο κτίριο του τελωνείου απο την κακοκαιρία δέσμευση του λιμενικού ταμείου για άμεσες παρεμβάσεις στην αίθουσα επιβατών. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Αυθαίρετη η εγκατάσταση του hot spot στη ΒΙΑΛ

Ερωτηματικά και προβληματισμούς για την εγκατάσταση των hot spot στη Χίο καταθέτει με μακροσκελή επιστολή του την οποία κοινοποιεί προς το γραφείο Πρωθυπουργού, τους βουλευτές, την περιφέρεια και τον δήμαρχο, ο Σύλλογος εργοληπτών Χίου. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Γης μαδιάμ τα «Θαλασσοπούλια»

Κρανίου τόπο άφησαν πίσω τους οι διαρρήκτες της κατασκήνωσης «Θαλασσοπούλια» που εκτός των όσων έκλεψαν προκάλεσαν σημαντικές καταστροφές στις εγκαταστάσεις της πρώην κατασκήνωσης. Το συμβάν έγινε αντιληπτό από τον Αντώνη Ζαννίκο, ο οποίος εισερχόμενος το πρωί της Τετάρτης στον χώρο αντίκρισε σκηνές απόλυτης καταστροφής.
Λύσεις Πολάκη για την υγειονομική υποβάθμιση της Αμανής

Άμεση πλήρωση των κενών στα αγροτικά ιατρεία της αμανης και προσωρινή τοποθέτηση γενικού ιατρού στη Βολισσο. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
 
 

 

 


 
"ΠΟΛΙΤΗΣ" - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΧΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΤΗΛ: 22710-81314, 81315 - FAX: 22710-81316 - EMAIL: polnews@politis-chios.gr
Σχεδιασμός & Φιλοξενία:
Χίος - Chios - Chiosnet