Αγορά της ΒΙΑΛ και στο βάθος δημιουργία ΣΜΑ

Φωτιές ,άναψε η λειτουργικότητα του Κατράρη. Άνω κάτω το Δημ. Συμβούλιο

Τώρα ψάχνουν τον υπεύθυνο φορέα για την επούλωση των πληγών της Θεομηνίας

Κλικ και κόλλησες. Μπείτε στο www.politischios.gr 

 
 
Θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά newsletter του «πολίτη»; Κάντε κλικ εδώ

Στη λιμνοθάλασσα των Ταμπάκικων

Μία ανάρτηση στον ηλεκτρονικό «π» για τις συνθήκες που επικρατούν στον χώρο στάθμευσης των Ταμπάκικων στάθηκε αρκετή για να πληροφορηθεί η τοπική κοινωνία ότι τελικά ο συγκεκριμένος χώρους ουσιαστικά δεν υφίσταται ως πάρκινγκ, αφού ουδέποτε ανήκε στο Δήμο Χίου. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.

Τέλος η περίοδος χάριτος στην … «παιδική χαρά»

Σκληρή κριτική του συνδυασμού Λαμπρινουδη με αφορμή τη συμπλήρωση 6 μηνών δημοτικές αρχής Βουρνού. Στην πρώτη ουσιαστική μετεκλογική ανακοίνωση, με αφορμή φυσικά και τον ενδοπαραταξιακό απολογισμό του Μαν. Βουρνού το περασμένο Σάββατο, ο συνδυασμός του Πολ. Λαμπρινούδη εστιάζει την κριτική του στην απραξία και στην έλλειψη σχεδιασμού για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου με αυτοδιοικητικό σκεπτικό. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Πέρασαν οι εκλογές, ξεχάστηκε το αεροδρόμιο, Νότη;

Πόσο δρομολογημένο είναι το θέμα του αεροδρομίου, όπως προεκλογικά ισχυρίζονταν οι βουλευτές Ν. Μηταράκης και Κ. Τριαντάφυλλος;. Ο «π» καλεί τον πρώτο να απαντήσει στο ερώτημα αν ισχύει η τότε διαβεβαίωση του πως ήταν θέμα ημερών η δημοπράτηση του clear way ή ήταν όλα υπό την αίρεση της εκλογής του σε κυβερνητικό αξίωμα. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Οριστικό ναυάγιο για την εκλογή «Συμπαραστάτη»

Η αδυναμία ικανών προεργασιών σε επίπεδο παρατάξεων πριν την κρίσιμη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης οδήγησε τελικά στις καλένδες την ανάδειξη ενός εκ των εικοσιτριών υποψηφίων στη θέση του Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Μελάνι, χαρτί, αντιμόνιο και δεκάδες αναμνήσεις

Πλούσια σε ιστορίες και αναφορές η εκδήλωση του φιλοτεχνικού ομίλου Χίου για τους Χιώτες Τυπογράφους. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
 
 

 

 


 
"ΠΟΛΙΤΗΣ" - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΧΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΤΗΛ: 22710-81314, 81315 - FAX: 22710-81316 - EMAIL: polnews@politis-chios.gr
Σχεδιασμός & Φιλοξενία:
Χίος - Chios - Chiosnet