Οι Δ.Ο.Υ. περιμένουν το νέο νόμο για την επιστροφή πινακίδων

Πέρασμα – Κυνήγι. Στην αντεπίθεση ο Ζ. Κίτρινος για την «απόλυση του»

Κλικ και κόλλησες. Μπείτε στο www.politischios.gr 

 
 
Θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά newsletter του «πολίτη»; Κάντε κλικ εδώ

Καμπανάκι κι εξηγήσεις για το εξαφανισμένο αποθεματικό

Στα όρια τους φτάνουν τα οικονομικά του Δήμου απ’ τις διαρκείς περικοπές που έχουν υποστεί οι Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι. Παρά τα όσα αναφέρει η κ. Γκανάπη, ο δήμαρχος εμφανίζεται καθησυχαστικός, αναφέροντας ότι κατά τη διάρκεια του έτους έγιναν και δαπάνες που δεν ήταν δυνατόν να προβλεφθούν στον προϋπολογισμό. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.

Ξέμεινε από κονδύλια ο Ρουκετοπόλεμος

Τη λαϊκή παροιμία «τα καλά του Γιάννη θέλω» επιβεβαίωσε χθες η Δημοτική Αρχή που στο παρά πέντε του Ρουκετοπόλεμου φάνηκε να μην ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της ασφαλούς διεξαγωγής του εθίμου ψηφίζοντας πιστώσεις λιγότερες από αυτές που απαιτούνται για την πλήρη προστασία των συνεργείων και των κατοικιών πέριξ των δύο ενοριών. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Εκδήλωση και Όμιλο Προβληματισμού συστήνει ο Φ.Ο.Β.

Την συνεργασία του Φιλοπρόοδου Ομίλου Βροντάδου με τον Χιώτη καθηγητή και τ. Πρύτανη του Παν/μιου Πατρών Στ. Κουμπιά ανήγγειλε ο Φ.Ο.Β. μέσα από μια εκδήλωση με θέμα: «Έρευνα και καινοτομία. Η ελπίδα για το μέλλον» που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στο Βροντάδο, την Τετάρτη 23 Απριλίου στις 18.00. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
«Θα ολοκληρώσουμε ότι άφησαν μισό οι παππούδες μας»

Παρουσιάστηκε το ιστορικό και το πρόγραμμα του αγώνα Λαίλαπα – Καρσι Γιακα που θα τελειώσει 84 χρόνια μετά την έναρξη του. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Αγωγές Μακριδάκη

Ζητούσε 80.000 ευρώ, συμβιβάζονταν στις 5.000, πανηγυρίζει για τις 2.000! Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
 
 

 

 


 
"ΠΟΛΙΤΗΣ" - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΧΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΤΗΛ: 22710-81314, 81315 - FAX: 22710-81316 - EMAIL: polnews@politis-chios.gr
Σχεδιασμός & Φιλοξενία:
Χίος - Chios - Chiosnet