Γιατί είναι κλειστό το Μοναστήρι των Αγ. Πατέρων;

«Φωτιές» στη δασοπροστασία από τις καταγγελίες για ρουσφέτια

3.500 ευρώ έκλεψαν από αυτοκίνητο

Μαθήματα management για το τμ. Ναυτιλίας στο κρουαζερορόπλοια «celesyal crystal»

Κλικ και κόλλησες. Με ενα "κλικ" όλος ο πόλιτης στον υπολογιστη σου. 

 
 
Θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά newsletter του «πολίτη»; Κάντε κλικ εδώ

Ανακύκλωση ώρα 0

Με αντίπαλο την αδιαφορία και μη συμμέτοχη του Χιώτη στην ανακύκλωση πορεύεται η δημοτική αρχή ευελπιστώντας στην ανατροπή της παθογενούς κατάστασης. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.

Στα Αγιάσματα με ένα κλικ

Πολιορκητικό κλοιό στήνει η «ΘέρμαιΑγιασμάτων» στους εν δυνάμει παραθεριστές και λάτρεις των ιαματικών λουτρών, εντός και εκτός Χίου, αρχής γενομένης από την παρουσίαση, την ερχόμενη Τετάρτη στο Ομήρειο, της καλαίσθητης ιστοσελίδας με την οποία ήδη πλασάρεται στο διαδίκτυο. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
«Μαύρο»τουΔήμουστη DIGEA

Ανοικτό το ενδεχόμενο να κατεβάσει τους διακόπτες ηλεκτροδότησης της DIGEA αφήνει ο Δήμος Χίου. Η εταιρεία υποχρέωσε τον Δήμο να κλείσει τους αναλογικούς αναμεταδότες, στερώντας από πολλές περιοχές το τηλεοπτικό σήμα, ενώ η ίδια δεν έχει ακόμη υπογράψει σύμβαση με τον Δήμο, δεν πληρώνει το ρεύμα που χρησιμοποιεί κι έχει αφήσει πολλές περιοχές του νησιού χωρίς τηλεοπτική κάλυψη. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Πεζόδρομοςτο πρωί καφε-δρομοςτο βράδυ

Τηνχρήσητης Απλωταριάςγια ανάπτυξητραπεζοκαθισμάτωνγια όσους καταστηματάρχεςδιαθέτουν πρόσοψησε αυτήενέκρινε κατά πλειοψηφία τοΔημοτικόΣυμβούλιοτηςΤετάρτηςεγκρίνοντας καταρχήνέκταση 6 τετραγωνικώνμέτρωνστην καφετέρια «ΟΖ». Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
840.000 ευρώ για τους δρόμους της κεντρικής Χίου

Στο τέλος Ιουνίου και συγκεκριμένα στις 23 του μήνα, θα δημοπρατηθεί με προϋπολογισμό 840.000 ευρώ το έργο της συντήρησης του οδικού δικτύου της κεντρικής Χίου από την διεύθυνση τεχνικών έργων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
 
 

 

 


 
"ΠΟΛΙΤΗΣ" - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΧΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΤΗΛ: 22710-81314, 81315 - FAX: 22710-81316 - EMAIL: polnews@politis-chios.gr
Σχεδιασμός & Φιλοξενία:
Χίος - Chios - Chiosnet