Υπογράφηκε η σύμβαση για το έργο του παραλιακού της Λαγκαδας

Οι κάτοικοι του Βικίου καθάρισαν το δρόμο που οδηγεί από το χωριό στην παραλία

Ημέρα Λωβοκομείου. Εκδηλώσεις για τη σωτηρία του

Κλικ και κόλλησες. Με ενα "κλικ" όλος ο πόλιτης στον υπολογιστη σου. 

 
 
Θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά newsletter του «πολίτη»; Κάντε κλικ εδώ

Αναβρασμός για τη θωράκιση της Αμανής

Αίτημα συνδρομής της εισαγγελίας Χίου κατέθεσαν οι κάτοικοι και μήνυση ο Πολ. Λαμπρινουδης. Προκηρύσσονται επτά θέσεις γιατρών για τα περιφερειακά και πολυδύναμα ιατρεία και για τη Βολισσο με διαδικασίες εξπρές. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.

Στη μάχη της διάσωσης και τα αλιευτικά

Σε ένα θαύμα πλέον προσβλέπουν οι Λιμενικοί Υπάλληλοι που καθημερινά καλούνται να διαχειριστούν έναν δυσανάλογο με τη δύναμή τους αριθμό μεταναστών. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Στέλνουν το νησιωτικό Φ.Π.Α. στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

Σε θέση μάχης βρίσκεται η Εθνική Συνομοσπονδία Εμπόρων για το θέμα της κατάργησης του μειωμένου συντελεστή Φ.Π.Α. στα νησιά εμφανιζόμενη έτοιμη να ξεκινήσει διεθνή δικαστικό αγώνα προκειμένου να μην αλλάξει το καθεστώς που ισχύει σήμερα. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
«Γεύση από Χίο»

Τις νοστιμιές του νησιού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν στην κεντρική πλατεία Βουνακίου από την Παρασκευή μέχρι και την Τρίτη 4 Αυγούστου στο πλαίσιο της έκθεσης Χιώτικων Παραδοσιακών Προϊόντων του 2ου Φεστιβάλ Μαστίχας. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Πήραν τραχανά, έδωσαν στήριξη

Ανάρπαστα έγιναν για ακόμη μια χρονιά τα «καλούδια» που έφτιαξαν οι εθελόντριες του ερυθρού σταυρού και τα πουλούσαν στο καθιερωμένο πλέον Παζάρι, τα έσοδα από το οποίο διατίθενται για τις ανάγκες και τη δράση του Ερυθρού Σταυρού. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
 
 

 

 


 
"ΠΟΛΙΤΗΣ" - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΧΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΤΗΛ: 22710-81314, 81315 - FAX: 22710-81316 - EMAIL: polnews@politis-chios.gr
Σχεδιασμός & Φιλοξενία:
Χίος - Chios - Chiosnet