Η επιθαλάσσια εικόνα του Κάστρου μας με άφθονα σκουπίδια

Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων για τη ρύθμιση των 100 δόσεων

Ισόπαλο χωρίς γκολ το ντέρμπι τίτλου Κανάρη – Ηρακλή έστεψε πρωταθλητές τους Νεν

Απομακρύνεται από τη Βρύση κατευθυντήρια πινακίδα της «Κιβωτού του κόσμου»

Κλικ και κόλησες. Με ενα κλικ ολος ο "πολίτης" στον υπολογιστή σου 

 
 
Θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά newsletter του «πολίτη»; Κάντε κλικ εδώ

Λύση απελπισίας για να πληρωθούν μισθοί – συντάξεις

Στραγγίζει τα ταμειακά διαθέσιμα δήμων και περιφερειών η κυβέρνηση. Ορατός πια ο κίνδυνος πλήρους ακινησίας της αγοράς, με Δήμο και Περιφέρεια να αδυνατούν να αποπληρώσουν εγκαίρως τις υποχρεώσεις τους προς τους συναλλασσόμενους μ’ αυτούς προμηθευτές και εργολάβους μετά την υπογραφή Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, με την οποία τα ταμειακά διαθέσιμα τους μεταφέρονται υποχρεωτικά στην Τράπεζα της Ελλάδας. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.

Στο γήπεδο του Σέντα οι μετανάστες;

Στην εναλλακτική λύση να φιλοξενηθούν μετανάστες σε έναν από τους αθλητικούς χώρους του νησιού, με πιθανότερη εκδοχή το γήπεδο του Σέντα μεταξύ Συκιάδας – Λαγκάδας, κατέληξαν έπειτα από σύσκεψη που πραγματοποίησαν Δήμος και Αστυνομία, μετά την δυσκαμψία Μπέλλα να αποδεχτεί τη λύση που προτείνεται ως η ιδανικότερη ακόμα και από την Ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Στη Χίο το 3ο διεθνές τουρνουά γυναικείου ράγκμπι.

Αντιμέτωπη με μία διεθνή πρόκληση βρίσκεται η Χίος έπειτα από πρόταση της Χιώτισσας αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Χαϊδαρίου, Ειρήνης Λυμπουσάκη, που πρότεινε τη διεξαγωγή του 3ου διεθνούς τουρνουά Ράγκμπι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στη Χίο. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Τουρκικό ατελέσφορο «άνοιγμα» στους ασθενείς της Χίου

Την υπογραφή πρωτοκόλλου μεταξύ των Υπουργείων Υγείας Ελλάδας και Τουρκίας προκειμένου να δημιουργηθεί δίκτυο συνεργασίας μεταξύ των Νοσοκομείων Χίου και Τσεσμέ ζήτησε ο διοικητής του γειτονικού Νοσοκομειακού Ιδρύματος Yasin Akar, εισπράττοντας ευγενική άρνηση. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Ο ΦΟΒ παρουσιάζει το TEDx Αιγαίου

Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά από τη Χίο μία από τις σημαντικότερες δράσεις του Πανεπιστημίου Αιγαίου, το πρώτο TEDx University of the Aegean, που θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο στις 25 Απριλίου, δίνει με πρωτοβουλία του ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
 
 

 

 


 
"ΠΟΛΙΤΗΣ" - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΧΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΤΗΛ: 22710-81314, 81315 - FAX: 22710-81316 - EMAIL: polnews@politis-chios.gr
Σχεδιασμός & Φιλοξενία:
Χίος - Chios - Chiosnet