Θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά newsletter του «πολίτη»; Κάντε κλικ εδώ

«Να μη χάσουμε τον έλεγχο στον τόπο μας»

Η απουσία σχεδίου κυβερνητικής διαχείρισης του προσφυγικού, η παντελής αδυναμία έλεγχου της κατάστασης από την πολιτεία, το κακό προηγούμενο της ΒΙ.ΑΛ. ως προς την αφερεγγυότητα της ελληνικής πολιτείας να τηρήσει τα στοιχειώδη, οδήγησαν δεκάδες συμπολίτες μας , κατοίκους και επαγγελματίες του Αγ. Σπυρίδωνα χθες, στο δημαρχείο, όπου εναντιώθηκαν στη δημιουργία χώρου φιλοξενίας για τους πρόσφυγες. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.

Παράταση... ζωής

Τα χειρότερα έστω και την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκαν για το το πιλοτικό πρόγραμμα απλουστευμένης διαδικασίας έκδοσης θεωρήσεων βραχείας διαμονής Σένγκεν, σε τουρίστες που προέρχονται από την Τουρκία, για Χίο, Μυτιλήνη, Σάμο, Κω, Ρόδο, Σύμη και Καστελόριζο. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Άνοιξε την Κυριακή και λειτούργει με 2 τάξεις και 36 παιδιά

Σε εστία μάθησης κι εκπαίδευσης μετατράπηκε ακίνητο στην οδό Μητροπολίτη Πλάτωνος πίσω ακριβώς από τη βιβλιοθήκη «Κοραής», που από την Κυριακή λειτουργεί ως σχολείο για 36 παιδιά των προσφύγων και μεταναστών που διαμένουν στη Χίο. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Επενδυτικό ενδιαφέρον για το αεροδρόμιο της Χίου

Βρίσκεται στη λίστα με τα τρία πιο ελκυστικά αεροδρόμια που προωθεί για παραχώρηση το υπερ-ΤΑΙΠΕΔ. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Το πρώτο οργανωμένο σχολείο για πρόσφυγες στη Χίο είναι γεγονός

Σε εστία μάθησης κι εκπαίδευσης μετατράπηκε ακίνητο στην οδό Μητροπολίτη Πλάτωνος πίσω ακριβώς από τη βιβλιοθήκη «Κοραής», που από την Κυριακή λειτουργεί ως σχολείο για τα παιδιά των προσφύγων και των μεταναστών που διαμένουν στη Χίο. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
 
 

 

 


 
"ΠΟΛΙΤΗΣ" - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΧΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΤΗΛ: 22710-81314, 81315 - FAX: 22710-81316 - EMAIL: polnews@politis-chios.gr
Σχεδιασμός & Φιλοξενία:
Χίος - Chios - Chiosnet