Βιώσιμη διαχείριση του Φράγματος Κατράρη επιδιώκει ο Μ. Βουρνούς

Απινιδωτές σε αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού από το «Μαρία Τσάκος»

Αλλάζει χέρια η ανακύκλωση. Στην Υπ. Καθαριότητας η αποκομιδή των ανακυκλώσιμων

Κλικ και κόλλησες. Με ενα "κλικ" όλος ο πόλιτης στον υπολογιστη σου. 

 
 
Θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά newsletter του «πολίτη»; Κάντε κλικ εδώ

Εν ψυχρώ δολοφονίες

Ξεψυχούν αβοήθητοι οι κάτοικοι της Αμανής και (όλοι) οι έχοντες την ευθύνη παρακολουθούν αμέριμνοι. Υποχρεωθήκαν να παραβιάσουν το πολυδύναμο γιατί δεν υπήρχαν εφημερία και … τα κλειδιά. Τραγικά υπόλογοι η ανέχεια της δικαιοσύνης. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.

Τζάμπα ρεύμα για 20 χρόνια !

«Λαυράκι» έβγαλαν οι υπάλληλοι του Τμήματος Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Χίου που έπειτα από εξονυχιστικούς ελέγχους ανακάλυψαν 9 συνολικά επιχειρηματίες που μισθώνουν ακίνητα του Δήμου, να μην έχουν μεταφέρει τον λογαριασμό ρεύματος στο όνομά τους με αποτέλεσμα τα τιμολόγια να εκδίδονται και να πληρώνονται από τον Δήμο Χίου. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Περιζήτητες οι θέσεις στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς

Αυξητικές τάσεις παρουσιάζει σε σχέση με πέρυσι ο αριθμός των αιτήσεων γονέων για ένταξη των παιδιών τους σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Νομικού Προσώπου. Οι αιτήσεις ήδη είναι 100 περισσότερες σε σχέση με τη χρονιά που μας πέρασε, γεγονός το οποίο προβληματίζει το Νομικό Πρόσωπο με δεδομένο ότι η δυναμικότητα των παιδικών σταθμών είναι τα 310 παιδιά. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Στέγη με…ξένα κόλλυβα

Ξεκαθαρίζει έστω και αργά το ζήτημα της παραχώρησης στέγης εκ μέρους του Δήμου Χίου σε σωματεία διαφόρων δραστηριοτήτων, με το Νομικό Πρόσωπο να κάνει πρώτο την αρχή και να δημοσιοποιεί ότι τόσο το Σωματείο του ΑΣΑΧ όσο και ο Ερυθρός Σταυρός που καταλαμβάνουν χώρο στο κτίριο του ΚΑΠΗ του Δήμου Χίου δεν διαθέτουν κάποιο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ότι ο χώρος τους παραχωρήθηκε από τον Δήμο. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Οι ομογενείς επιστέφουν στις ρίζες τους

Πάνω από 100 σύνεδροι και συνολικά πάνω από 1000 ομογενείς θα κατακλείσουν τη Χίο στο πλαίσιο του 61ου ετήσιου συνεδρίου Χιακών Σωματείων Αμερικής και Καναδά που θα πραγματοποιηθεί στο νησί μας από την ερχόμενη Τετάρτη 29 Ιουλίου μέχρι και τις 3 Αυγούστου. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
 
 

 

 


 
"ΠΟΛΙΤΗΣ" - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΧΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΤΗΛ: 22710-81314, 81315 - FAX: 22710-81316 - EMAIL: polnews@politis-chios.gr
Σχεδιασμός & Φιλοξενία:
Χίος - Chios - Chiosnet