Νέα εγκατάσταση υδροληψίας πόσιμου νερού στον Παρθενη, μόνο για τους επαγγελματί

Συνδικαλιστική επίσκεψη ΑΝ.ΕΛ.

Αλλαγή σκυτάλης στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Κλικ και κόλλησες. Μπείτε στο www.politischios.gr 

 
 
Θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά newsletter του «πολίτη»; Κάντε κλικ εδώ

Στην κορυφή και πάλι τα χιωτάκια. Όλα τα ονόματα των επιτυχόντων στον politis d

8 sστους 10 πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ.Σταθερή αξία και μονάδες σημαντικά προσμετρήσιμες αναλογικά με τον πληθυσμό πάντα, είναι οι Χιώτες μαθητές που κατάφεραν την εισαγωγή τους και φέτος σε ΑΕΙ και ΤΕΙ αγγίζοντας σχεδόν το 90% σε ποσοστό επιτυχίας.

Ο πρώτος

Προσγειωμένος παρά τις υψηλές τους επιδόσεις, έγραψε σχεδόν 20 σε όλα τα μαθήματα και μπήκε με την υψηλότερη βαθμολογία στη σχολή του, στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Υπολογιστών στο Πολυτεχνείο ο Γιάννης Ασμάνης από το 2ο Γενικό Λύκειο Χίου με 19,82 τελική βαθμολογία μίλησε στον «π» .
Αυτόνομο τμήμα μεταναστών έφερε η επίσκεψη Κικίλια

«Στα σχέδια η εύρεση νέου μεγαλύτερου χώρου στέγασης μεταναστών», ανέφερε ο Νοτης Μηταρακης που συνόδευσε τον υπουργό δημόσιας τάξης στο χθεσινό του ταξίδι στη Χίο. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Ημέρα απόφασης για Κάρμαντζη

Η νέα Περιφερειακή Αρχή ορκίζεται αύριο στη Μυτιλήνη, έστω κι αν το θέμα της νόμιμης ή μη νόμιμης εκλογής της Χρ. Καλογήρου εκκρεμεί στο ΣτΕ. Ο Στ. Κάρμαντζης καλείται να αποφασίσει εάν θα ορκιστεί Αντιπεριφερειάρχης Χίου ή θα παραμείνει εκπρόσωπος του Νομού στο Κοινοβούλιο ανοίγοντας έτσι δρόμους για περισσότερες εξελίξεις. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Με «λουκέτο» απειλείται το οικοτροφείο στις Οινούσσες

Το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει το Πρότυπο Μαθητικό Οικοτροφείο Οινουσσών λόγω της αδυναμίας καλύψεως των λειτουργικών εξόδων του από το Ίδρυμα Κάπτα − Γιάννη Δ. Πατέρα, στο οποίο στηριζόταν ως σήμερα, καταγράφεται και στον αθηναϊκό τύπο πλέον. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
 
 

 

 


 
"ΠΟΛΙΤΗΣ" - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΧΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΤΗΛ: 22710-81314, 81315 - FAX: 22710-81316 - EMAIL: polnews@politis-chios.gr
Σχεδιασμός & Φιλοξενία:
Χίος - Chios - Chiosnet