ΠΑΣΣΑ. ΑΤΛΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2 – 2. Λάθη ο Ατρόμητος, γκολ ο Άτλας

Κέρδη και οφέλη από τις ιδιωτικοποιήσεις των αεροδρομίων αναζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Αδύνατη η εφαρμογη του Ν.4015 στις ενώσεις και τους αγροτικούς συνεταιρισμούς

Παρουσίασαν το ηλιακό ρολόι τους οι μαθητές του 1ου λυκείου Χίου

Κλικ και κόλλησες. Μπείτε στο www.politischios.gr 

 
 
Θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά newsletter του «πολίτη»; Κάντε κλικ εδώ

Απορρίπτεται το αίτημα η Απλωταριά να γίνει … Προκυμαία

Δεν γίνεται αποδεκτό αίτημα ανάπτυξης τραπεζοκαθισματων και εμπορευμάτων επί της βασικής εμπορικής οδού. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.

8 χρόνια φυλάκιση στον οδηγό του μοιραίου λεωφορείου

Σε 8 χρόνια φυλάκιση με δυνατότητα εξαγοράς έναντι 17,5 ευρώ ανά ημέρα, καταδίκασε τον οδηγό του μοιραίου λεωφορείου της Συκιάδας το Δικαστήριο το οποίο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Ορατότης μηδέν!

Τεράστια προσοχή θα πρέπει να δείχνουν όσοι οδηγούν στον κύκλο της Αμανής. Η ανεξέλεγκτη βλάστηση στις άκρες των δρόμων συνήθως καλύπτει μεγάλο τμήμα των οδικών αρτηριών, μετατρέποντας για πολλά μέτρα το δρόμο σε μονής λωρίδα κυκλοφορίας. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Ξεκινά στην 1η Νοέμβριου η εκπτωτική περίοδος

Στο δεκαήμερο εκπτώσεων που ξεκινά την 1η Νομεβρίου εναποθέτουν τις ελπίδες τους οι έμποροι της αγοράς, καθώς τότε αναμένεται να ξεκινήσει το δεκαήμερο εκπτώσεων. Στο ίδιο διάστημα τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά και την Κυριακή 2 Νοεμβρίου. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Δημόσιος θηλασμός στο... δημαρχείο

Άλλο ένα ταμπου έρχεται να καταρριφθεί στις μέρες μας, αυτό του δημόσιου θηλασμού. Στο πλαίσιο του εορτασμού της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού 1−7 Νοεμβρίου, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας διοργανώνει την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 στις 12:00, το πιθανότερο έξω από το δημαρχείο της πόλης, ταυτόχρονο δημόσιο θηλασμό. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
 
 

 

 


 
"ΠΟΛΙΤΗΣ" - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΧΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΤΗΛ: 22710-81314, 81315 - FAX: 22710-81316 - EMAIL: polnews@politis-chios.gr
Σχεδιασμός & Φιλοξενία:
Χίος - Chios - Chiosnet