Τα μακεδονικά ευρήματα της Χίου

Ύποπτο κρούσμα σταφυλόκοκκου στον Παιδικό Σταθμό της Φλοίσκου

Εμπόλεμη κατάσταση. Η Β` ΚΟΑ δεν έχει εμπιστοσύνη στους τοπικούς Θηροφύλακες

4000 δενδρύλλια από το Chios Marine Club για το πρασίνισμα της Νέας Μονής

Μέχρι τέλος Οκτωβρίου η ενοποίηση των τριών εφορειών αρχαιοτήτων της Χίου

Κλικ και κόλλησες. Μπείτε στο www.politischios.gr 

 
 
Θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά newsletter του «πολίτη»; Κάντε κλικ εδώ

Η φωτιά μήνες δεν κοιτά!

Στάχτη και μπούρμπερι δάσος και θάμνοι από το Μελανειός μέχρι το Άγιο Γάλας από τη χθεσινή φωτιά . Μάχη με τις φλόγες από δεκάδες πυροσβέστες και εθελοντες. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.

Προφορικό… μπάχαλο

Αντιμέτωπη με τους χειρισμούς της πρώην δημοτικής Αρχής έρχεται η νυν του Μανώλη Βουρνού με το ζήτημα των απευθείας προφορικών αναθέσεων έργων κι υπηρεσιών σε ιδιώτες , τα προηγούμενα χρόνια, να εξελίσσεται σε βραχνά ως προς το σκέλος της αποπληρωμής. Δεκάδες οι διαμαρτυρίες από επαγγελματίες. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Άλλο ένα τροχαίο δυστύχημα!

Τα ξημερώματα της Τρίτης στις 00.50, στη διασταύρωση της οδού Βερίτη με τον Περιφερειακό της πόλης, δίκυκλο που οδηγούσε η 66χρονη Αργυρώ Παπαδοπούλου, συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο δίκυκλο που οδηγούσε ο 52χρονος Κ.Δ., με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της 66χρονης. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Λύση ΒΙΑΛ εντός πεδίου

Στην επιλογή της ΒΙΑΛ κατά πάσα πιθανότητα δείχνουν να συμφωνούν οι τοπικές αρχές για την δημιουργία χώρου φιλοξενίας μεταναστών που ολοένα και αυξάνονται. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
100 δόσεις, τράπεζα και εφορία!

Σε ρυθμό... τροϊκας η ΔΕΥΑ ΧΙΟΥ αναζητεί τρόπους να εισπράξει τις οφειλές τις που ανέρχονται σε 4εκ. ευρώ. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
 
 

 

 


 
"ΠΟΛΙΤΗΣ" - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΧΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΤΗΛ: 22710-81314, 81315 - FAX: 22710-81316 - EMAIL: polnews@politis-chios.gr
Σχεδιασμός & Φιλοξενία:
Χίος - Chios - Chiosnet