Μεγαλειώδης εμφάνιση. ΕΘΝΙΚΟΣ – ΝΟΧ 6-6

Θεσμός 20 ετών το Χριστουγεννιάτικο παζάρι της ΕΒΑΤ

Πτυχία έπαινοι και βραβεία στην τελετή καθομολόγησης των αποφοίτων του τμ. Ναυτι

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Πέμπτη

Κλικ και κολησες. Με ενα "κλικ" όλος ο πολίτης στον υπολογιστή σου 

 
 
Θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά newsletter του «πολίτη»; Κάντε κλικ εδώ

Στόχοι και αστοχίες με αφορμή την επένδυση στα Κεραμεία

Μπορούν να γίνουν τα κεραμεία το «costa navarino» του νησιού; Πρώτα οι ιδιωτικές ή οι δημόσιες επενδύσεις; Ποσό... ανακυκλώνουμε την μιζέρια μας. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.

Το αγοράζουν, θα το αξιοποιήσουν;

Προβληματισμός στο παραπέντε της ολοκλήρωσης της αγοράς του ακινήτου Μπελλέ από το Πράσινο Ταμείο, επικρατεί στην δημοτική αρχή αφού η επόμενη ημέρα είναι αυτή που τελικά θα κρίνει και το μέλλον αλλά και τη χρήση του κτιρίου. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Κυματοθραύστης η Ελλάδα

Η διεθνολόγος Ις. Μπουρνια περιγράφει τη γεωπολιτική κατάσταση μετά το ρωσοτουρκικο επεισόδιο, αναφέρεται στις σχέσεις και τα συμφέροντα που διαμορφώνουν το υπάρχον κλίμα καθώς και στο ρόλο που οφείλει να επιτελέσει η χώρα μας σε όλο αυτό το σκηνικό. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Mια τιμή και μια συγνώμη

«Ι. Καραλης» ονομάστηκε το αμφιθέατρο του πανεπιστημίου. Συγγνώμη ζήτησε ο Ι. Καρκαζης επειδή δεν κατασκευάστηκαν οι φοιτητικές εστίες. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Παρεμβάσεις. Ανδρ. Μιχαηλίδης, Ν. Μηταράκης

Ανδρ. Μιχαηλίδης: Οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάπτυξη (στη Χίο): Καρικατούρα και πραγματικότητα. Ν. Μηταράκης: Να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
 
 

 

 


 
"ΠΟΛΙΤΗΣ" - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΧΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΤΗΛ: 22710-81314, 81315 - FAX: 22710-81316 - EMAIL: polnews@politis-chios.gr
Σχεδιασμός & Φιλοξενία:
Χίος - Chios - Chiosnet