Με δρώμενο στην Απλωταριά κλείνει η καμπάνια του ΑΡΤΙΟΝ

«Αδιαφορία ίσον ηθική συναυτουργία». Καταγγελία από τον πολ. Συλ. Κάβου Μελανειο

Δεύτερος ο ΝΟΧ στο τουρνουά ΣΕΔΥ

Κλικ και κόλλησες. Μπείτε στο www.politischios.gr 

 
 
Θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά newsletter του «πολίτη»; Κάντε κλικ εδώ

Ρότα επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου στο Τεχνικό Πρόγραμμα

Μια εντελώς διαφορετική στόχευση και φιλοσοφία για την προοπτική του νησιού επιδιώκει να καλλιεργήσει η νέα δημοτική αρχή. Επικεντρωμένα σε δράσεις θεματικού τουρισμού τα περισσότερα από τα νέα έργα. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.

Χιώτες και Λεβαντίνοι αναζητούν τις ρίζες τους

Τα κοινά σημεία που ενώνουν την ιστορία των Γενοβέζων και των Χίων αναζητούν από την Πέμπτη οι Χίοι, οι Γενοβέζοι και οι Σμυρνιοί συμμετέχοντες στο 2ο Λεβαντίνικο Συμπόσιο που οργανώνεται στη Σμύρνη σήμερα, έχοντας ως θέμα του τις Λεβαντίνικες οικογένειες. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Φήμες και τυπικές αποφάσεις στο πρώτο Περιφερειακό Συμβούλιο

Ερωτηματικά από την απόφαση της Χρ. Καλογηρου να μην παρέχει απευθείας δικαίωμα στον Στ. Κάρμαντζη να υπογραφεί επιταγές και χρηματικές εντολές, Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Λουκέτο στο κυλικείο του Νοσοκομείου

Ασύμφορη έκριναν τη λειτουργία του οι διαχειριστές του που το εγκατέλειψαν με αφορμή την έλλειψη πυρασφάλειας. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Δημοτικό ακίνητο Λαδης. Από στέγη του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ως… εστιατόριο

Αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον του Δήμου για το κορυφαίο περιουσιακό του στοιχείο, το δημοτικό ακίνητο επί της οδού Λάδης. Στο Τεχνικό Πρόγραμμα εντάσσεται ποσό 10.000 ευρώ για τη διενέργεια αρχιτεκτονικού διαγωνισμού με στόχο τον εκσυγχρονισμό και την αναδιαρρύθμισή του. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
 
 

 

 


 
"ΠΟΛΙΤΗΣ" - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΧΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΤΗΛ: 22710-81314, 81315 - FAX: 22710-81316 - EMAIL: polnews@politis-chios.gr
Σχεδιασμός & Φιλοξενία:
Χίος - Chios - Chiosnet