Θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά newsletter του «πολίτη»; Κάντε κλικ εδώ

Τα έχουν και τα βλέπουν από το 2006

Άλλο ένα τρανό παράδειγμα της ασυδοσίας, της σπατάλης και του παραλογισμού του ελληνικού δημοσίου αποτελούν τα δυο οχήματα του Δήμου Χίου, που είναι αγορασμένα, ακινητοποιημένα και αχρησιμοποίητα από το 2006. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.

Σπάνε τον αποκλεισμό της Αμανής

Ένα μείζον πρόβλημα, αυτό της τακτικής σύνδεσης των απομακρυσμένων χωριών της Αμανής μεταξύ τους, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, έρχεται να επιλύσει ο Δήμος Χίου. Με σύμβαση μεταξύ του Δήμου Χίου και του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, χρηματοδοτείται η δημιουργία δύο γραμμών. Η πρώτη αφορά τον γύρο της Αμανής και η δεύτερη στη γραμμή Χίος- Αυγώνυμα- Σιδηρούντα και επιστροφή. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Μεταστεγάσεων συνέχεια…

Στην εύκολη λύση, αυτή της ενοικίασης ακινήτων προκειμένου να μεταστεγάσει υπηρεσίες της, καταφεύγει η Δημοτική Αρχή Χίου, επιχειρώντας να καλύψει τις ανάγκες της Οικονομικής Υπηρεσίας, της Πρόνοιας αλλά και της Μονομετοχικής Αξιοποίησης Ακινήτων. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Λ. ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ. Συνέντευξη στον «πολίτη»

Η μικρή διαφθορά γεννά τη μεγάλη.Ο Λ. Ρακιντζής που αντικαταστάθηκε από τη θέση του γενικού επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης, μετά από θητεία 12 ετών μιλά στον "π" για όλους και για όλα. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Στο μικροσκόπιο ο Χιώτης οδηγός

Μελέτη θα καταγράψει το που πως και γιατί χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο στην πόλη και θα υποδείξει τρόπους διαχείρισης του κυκλοφοριακού. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
 
 

 

 


 
"ΠΟΛΙΤΗΣ" - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΧΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΤΗΛ: 22710-81314, 81315 - FAX: 22710-81316 - EMAIL: polnews@politis-chios.gr
Σχεδιασμός & Φιλοξενία:
Χίος - Chios - Chiosnet