Απάντηση του νομικού προσώπου του δήμου για το Κολυμβητήριο

Τοποθετούνται τα νέα pillars. Mε ταχυτέρους ρυθμούς η εγκατάσταση τους στο λιμά

Ρυθμίζονται τα χρέη των ΔΕΥΑ. Απάντηση του Υπ. εσωτ στον Στ. Κάρμαντζη

Κλικ και κόλλησες. Μπείτε στο www.politischios.gr 

 
 
Θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά newsletter του «πολίτη»; Κάντε κλικ εδώ

Είδαν και με τα μάτια τους

Την καταστροφή που προκάλεσε στη μαστιχοκαλλιέργεια η βροχή της προηγούμενης εβδομάδας είδαν με τα ίδια τους τα μάτια τα στελέχη του ΕΛΓΑ που βρέθηκαν γι αυτό τον λόγο στο νησί κι επισκέφτηκαν το Νεοχώρι, τα Θυμιανά, την Καλλιμασιά τον Καταρράκτη τα Νένητα και το Βουνό, ενώ σήμερα θα βρεθούν στα κεντρικότερα χωριά όπως ο Αγ. Γιώργης, ο Ζυφιάς κ.λπ. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.

Εγκαινιάζεται το φεστιβάλ μαστίχας

Τις πύλες του στο κοινό ανοίγει σήμερα στις 19:30 στον Δημοτικό Κήπο Χίου το 1ο Φεστιβάλ Μαστίχας. Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 3 Αυγούστου 2014 και οι ώρες λειτουργίας θα είναι από 19.00 έως 22.00. Θα πλαισιώνεται από ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Να στηριχθεί και να ενισχυθεί η λειτουργία της Παιδιατρικής Κλινικής

Δεκάδες διακομιδές θα είχαν αποφευχθεί εάν η παιδιατρική λειτουργούσε με πλήρη επάρκεια, αναφέρει ο ιατρικός σύλλογος Χίου «Ανυπόστατες φήμες» ανταπαντά ο Γ. Επιτροπακης Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
«Πόρτα» στο ψευδοκράτος

Διαστάσεις στα τουρκικα ΜΜΕ από την επιχείρηση εισόδου τουρκαλας ποπ σταρ στη Χίο με διαβατήριο των κατεχόμενων. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
«Δεν είμαστε παιδιά ενός κατώτερου θεού»

Διπλή παρέμβαση στον Υπ. Υγείας από χιακα σωματεία Αττικής και Κ. Τριαντάφυλλο για τις ελλειψεις ιατρων στην Αμανή. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
 
 

 

 


 
"ΠΟΛΙΤΗΣ" - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΧΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΤΗΛ: 22710-81314, 81315 - FAX: 22710-81316 - EMAIL: polnews@politis-chios.gr
Σχεδιασμός & Φιλοξενία:
Χίος - Chios - Chiosnet