Στη Χίο για τις διαδικαστικές διαπεραιώσεις των ομογενών ο Αμερικανός Πρόξενος

Κόκκινα δάνεια και μεταφορές στο επίκεντρο της Εν.Κα. Χίου

Αλιευτικό καταφύγιο Βολισσού. Σήμερα παραδίδεται στο Λιμενικό Ταμείο.

ΜΠΑΣΚΕΤ. Μάχη λεόντων. Το ενδιαφέρον προσελκύει το κλασσικό ντέρμπι ΒΑΟΛ-ΟΜΗΡΟΣ

Κλικ και κόλλησες. Μπείτε στο www.politischios.gr 

 
 
Θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά newsletter του «πολίτη»; Κάντε κλικ εδώ

Μεγάλη καταστροφή στην «αφύλακτη ζώνη»

Μάχη με το χρόνο έδιναν μέχρι το σούρουπο οι εξαντλημένες επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις για να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο όλα τα μέτωπα που είχαν αναπτυχθεί στην ακτογραμμή από το Άγιο Γάλας μέχρι τα Νενητούρια στη μεγάλη πυρκαγιά που έκαιγε επί δυο ημέρες τη βορειοδυτική Χίο. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.

Ένα χρυσό αστέρι για τη Citrus

Η μοναδική κι εκλεπτυσμένη γέμιση και το άρωμα του μανταρινιού στα προϊόντα του Citrus ολοένα και κερδίζουν έδαφος στο χώρο της βιομηχανίας των τροφίμων. Το γλυκό φλούδα μανταρινί βραβεύθηκε στα φετινά GREAT TASTE AWARDS. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Ενήλικα… γυμνασιόπαιδα

Ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους, με σημείο εκκίνησης την απόκτηση του πτυχίου του Γυμνασίου, θέλουν να κάνουν οι ενήλικες που για διάφορους λόγους δεν κατάφεραν να το αποκτήσουν απολυτήριο γυμνασίου. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Όχι και τόσο καλά για το Leader Αλιείας

Το 1/3 περίπου του προβλεπόμενου προϋπολογισμού αγγίζουν τα μέχρι στιγμής επενδυτικά σχέδια που εγκρίθηκαν για χρηματοδότηση από το LEADER Αλιείας. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Με Blue Star και χωρίς «Αριάδνη» τα χειμερινά δρομολόγια

Σε χειμερινή τροχιά μπαίνει από την ερχόμενη εβδομάδα η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Χίου και του Βορείου Αιγαίου με τον Πειραιά. To Συμβουλίο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών ενέκρινε 4 αντί για 3 δρομολόγια την εβδομάδα του πλοίου Blue Star 1 Περισσότερα για ντο θέμα το θέμα στον politis digital.
 
 

 

 


 
"ΠΟΛΙΤΗΣ" - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΧΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΤΗΛ: 22710-81314, 81315 - FAX: 22710-81316 - EMAIL: polnews@politis-chios.gr
Σχεδιασμός & Φιλοξενία:
Χίος - Chios - Chiosnet