Μεταφεστιβαλικές προβολές και βραβεύσεις. Φεστιβάλ ντοκιμαντέρ «AEGEAN DOCS»

Παρέμβαση του επιμελητηρίου Χίου στα σενάρια κατάργησης του νησιωτικού Φ.Π.Α.

Ο Πανιώνιος πήρε το αποτέλεσμα στον αγώνα με το ΝΟΧ με 11-9

Κλικ και κόλλησες. Μπείτε στο www.politischios.gr 

 
 
Θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά newsletter του «πολίτη»; Κάντε κλικ εδώ

Ένα τμήμα στα μέτρα μας

Ομοφωνία Πανεπιστημίου – πολιτικών φορέων για την διεκδίκηση δημιουργίας τμήματος ή ερευνητικού κέντρου στη Χίο με βάση το υπάρχων πλαίσιο λειτουργίας. Αυστηρότατη κριτική δέχθηκε το πανεπιστήμιο Αιγαίου που οφείλει να αποκαταστήσει την αξιοπιστία του στη Χίο. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.

Ομοφωνία για τις νέες φυλακές

Στην επικείμενη επίσκεψη του κλιμακίου της «Θέμις Κατασκευαστική», της εταιρείας του υπουργείου Δικαιοσύνης που είναι υπεύθυνη για την κατασκευή σωφρονιστικών καταστημάτων και δικαστικών μεγάρων εστιάζουν πλέον όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς ώστε έναν χρόνο μετά την εξαγγελία του υπουργού Χαράλαμπου Αθανασίου, το θέμα επιτέλους να αρχίσει να δρομολογείται. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Εχθρός του καλού, το καλύτερο

«Ικανοποιητικές» χαρακτηρίζουν στελέχη της Περιφέρειας τις εντυπώσεις των επισκεπτών που φθάνουν στη Χίο, αφήνοντας διάπλατα περιθώρια για αναγκαίες βελτιώσεις των παρεχόμενων υπηρεσιών σε όλους τους τομείς ώστε το τουριστικό προϊόν να γίνει πιο ελκυστικό. Tο προφίλ των επισκεπτών της Χίου παρουσιάζει την Τετάρτη η περιφέρεια βόρειου Αιγαίου. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Επ ευκαιρία της Αμφίπολης

Με παρέμβασή του ο δικηγόρος και πρώην δικαστής Δημ. Καλουτάς, περιγράφει στον «π» τη σημαντικότητα της στήλης του Μεγ. Αλεξάνδρου (επιστολή προς Χίους) που φιλοξενείται στο Μουσείο και τον τρόπο με τον οποίο βρέθηκε από τους αδελφούς Τσιμοδόπουλους. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Σε κοντοχωριανού τα χέρια ο Σύνδεσμος

Ο ιερέας Στ. Λαρδάς από το βουνό πρόεδρος του συνδέσμου κληρικών Χίου στη θέση του Γ. Κωνσταντίνου. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
 
 

 

 


 
"ΠΟΛΙΤΗΣ" - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΧΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΤΗΛ: 22710-81314, 81315 - FAX: 22710-81316 - EMAIL: polnews@politis-chios.gr
Σχεδιασμός & Φιλοξενία:
Χίος - Chios - Chiosnet