Άστατος ο καιρός της κάλπης

Συμμετοχή της περιφέρειας στις εκθέσεις της Ουτρέχτης και της Βιέννης

«Ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για δημόσιο κι όχι κρατικό φορέα ακτοπλοΐας»

Κλικ και κόλλησες. Μπείτε στο www.politischios.gr 

 
 
Θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά newsletter του «πολίτη»; Κάντε κλικ εδώ

Ποιος βάζει το χέρι του στη φωτιά;

Ποιος μπορεί να βεβαιώσει ότι το όποιο εκλογικό αποτέλεσμα θα λειτουργήσει προς όφελος της χώρας και των πολιτών της, πέρα ίσως από τους τυφλά δογματικούς; Αν η υπακοή στους όρους των δανειστών εξασφαλίζει τη σωτηρία ή αν η υιοθέτηση μιας πιο απείθαρχης τακτικής θα είναι λύτρωση ή καταστροφή; Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.

Αυθόρμητο ξέσπασμα για το Στ. Μιχαηλίδη

Το άνοιγμα της Ν.Δ. τοπικά σε άλλους πολιτικούς χώρους επιβεβαίωσε η χθεσινή συγκέντρωση του Στ. Μιχαηλίδη. Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Χανδρής» αίσθηση προκάλεσε η παρουσία προσώπων μη ταυτισμένων κομματικά με τη Ν.Δ. τα προηγούμενα χρόνια. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
ΑΡ. ΤΥΜΠΑΣ

«Η μεγάλη πρόκληση για τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι να εμπνεύσει ανθρώπους που πιστεύουν στη δουλειά και όχι στον παρασιτισμό». Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Ανοίγει η τεράστια αγορά της Κίνας

Αναπτυξιακό άλμα με 5 καταστήματα πώλησης των προϊόντων της μediterra Την πόρτα της Κινέζικης αγοράς χτυπάει η Mediterra και, αν ανοίξει, θα είναι ένα τεράστιο άλμα για τις πωλήσεις της μαστίχας και των προϊόντων της Ένωσης και των καταστημάτων Mastihashop. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Ο «Κρόνος» τρώει… τα πεζοδρόμια;

Ασφαλιστικά μέτρα κατά της επέκτασης των πεζοδρομιών της Αργεντη προτίθεται να καταθέσει ο ιδιοκτήτης της βιοτεχνίας παγωτού. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
 
 

 

 


 
"ΠΟΛΙΤΗΣ" - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΧΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΤΗΛ: 22710-81314, 81315 - FAX: 22710-81316 - EMAIL: polnews@politis-chios.gr
Σχεδιασμός & Φιλοξενία:
Χίος - Chios - Chiosnet