Μαζικές ακυρώσεις από τουρίστες μετά την αναγγελία του δημοψηφίσματος

«Έρχεται» το Μουσείο Πληροφορικής

Το πρόγραμμα πτήσεων από Χίο για Ηράκλειο Κρήτης

Κανονικά τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια. Αναστέλλεται η σημερινή απεργία

Κλικ και κόλλησες. Με ενα "κλικ" όλος ο πόλιτης στον υπολογιστη σου. 

 
 
Θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά newsletter του «πολίτη»; Κάντε κλικ εδώ

Πρώτη μέρα στον πάγο

Τα δικά της εύκολα και δύσκολα αντιμετωπίζει η Χίος από την επιβολή των κεφαλαικων ελέγχων την ώρα που οι πρώτες φωνές υπέρ του «ναι» και του «όχι» εκφράζονται δημόσια. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.

Αποψεις για το δημοψηφισμα

ΑΝΔΡ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: «Οι υπέρμαχοι του «Ναι» λένε «Ναι» και στην κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ». ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΜΠΑΖΗΣ: Το «όχι» που συμφέρει το λαό ΤΕΛΗΣ ΤΥΜΠΑΣ: Προφανώς «Μένουμε Ευρώπη» Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
«Το μέλλον της Χίου και της χώρας είναι εντός ευρώ»

Μηνυματα παραμονής στο ευρώ από Βουρνου και Καρμαντζη μετά από συνάντηση με το Νότη Μηταρακη. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Όλες οι λεπτομέρειες πως θα ψηφίσουμε την Κυριακή

Στον τόπο διαμονής τους και όχι στα ειδικά εκλογικά τμήματα θα ψηφίσουν οι ετεροδημότες στο δημοψήφισμα της Κυριακής. Αναλυτικά το θέμα στον politis digital.
Το κόστος της αξιοπρέπειας

Οι τραγικές στιγμές που ζούμε, γεμάτες αγωνία για ένα μέλλον που από την επόμενη Δευτέρα θα είναι γεμάτο με αξιοπρέπεια και εθνική υπερηφάνεια (όπως υποστηρίζει και ο πρωθυπουργός), επιβάλουν να υπολογίσουμε κάθε παράμετρο και κάθε λεπτομέρεια που θα επηρεάσει την τελική μας απόφαση στο επερχόμενο δημοψήφισμα. Αναλυτικά το άρθρο του Νικου κατσαρακη εκδότη «π» θέμα στον politis digital.
 
 

 

 


 
"ΠΟΛΙΤΗΣ" - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΧΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΤΗΛ: 22710-81314, 81315 - FAX: 22710-81316 - EMAIL: polnews@politis-chios.gr
Σχεδιασμός & Φιλοξενία:
Χίος - Chios - Chiosnet